Horecabranche2016-12-13T12:04:30+00:00

Horecabranche

Van stevige droogloopmat tot soepel verduisteringsgordijn, Kokkelkoren.nl heeft het allemaal in huis. Onze jarenlange relaties in de hotel- en restaurantbranche kunnen beamen dat bij Kokkelkoren.nl sfeer en functionaliteit heel goed samen kunnen gaan.
Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van alle mogelijke ondergronden en trappen en geven u hiervoor een betrouwbaar advies op maat. Wij zijn er trots op leverancier te zijn van de topmerken in de tapijtbranche. Tapijttegels in speciale patronen en kleurstellingen of de prachtige motieven in de geweven kwaliteiten van Axminster en Wilton, wij draaien daar ons hand niet voor om. Een mooi tapijt met respect verwerken is onze passie en dat is altijd zichtbaar in het eindresultaat.

IMPRESSIES

Of u nu op zoek bent naar een harde of zachte vloer, stoere of stijlvolle raambekleding, wij bieden volop keuze en een goed advies. Ongeacht of het gaat om een enkele kamer of een compleet gebouw. Bovendien zijn wij gewend om in een strakke tijdsplanning onze werkzaamheden naar behoren uit te voeren en zorgen er voor dat het werk keurig netjes en schoon wordt opgeleverd.