Kokkelkoren voor de sector Zorg

Huisvesting van senioren en zieken vereist maximale aandacht

Harde vloeren

Vakkundig leggen bepaalt het uiteindelijke resultaat!

Raamdecoratie

Brandvertragend en daarom uitstekend inzetbaar in de zorgsector

Leefbaarheid, veiligheid en duurzaamheid zijn hierbij belangrijke aspecten, die het verblijf van uw cliƫnt, bezoekers en uw werknemers behoorlijk aangenamer kunnen maken. Kokkelkoren.nl ontzorgt, vanaf het eerste advies tot ver na in gebruik name van de geleverde producten. Dat is waar we om bekend staan en waar we altijd naar zullen blijven streven.

Kokkelkoren.nl

Stofferen, egaliseren en tapijt of harde vloeren leggen zijn letterlijk een vak apart. Al generaties lang is Kokkelkoren.nl gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaand maatwerk. Ambachtelijk opgeleide en ervaren werknemers egaliseren en leggen desgewenst met patronen, biezen en motieven.

Kokkelkoren voor de sector zorg

Al vele jaren is Kokkelkoren.nl een betrouwbare leverancier voor diverse zorginstellingen. Met veel zorg adviseren, leveren en plaatsen wij desgewenst de totale inrichting voor uw zorginstelling. Wij begrijpen waarom het toepassen van brandvertragende en goed schoon te houden producten zo ontzettend belangrijk zijn. Onze specialisatie in een grote diversiteit aan vloerafwerkingen en alle mogelijke soorten raambekleding en zonwering stelt ons in staat om een passend product toe te passen in iedere ruimte en voor ieder budget. Bij ons kunt u rekenen op een hoge afwerkingskwaliteit voor een zo scherp mogelijke prijs.

Impressies

Contact opnemen