Kokkelkoren voor Wooninrichting

Kokkelkoren helpt u graag bij het vinden van uw eigen stijl

Vloeren

Kokkelkoren levert en legt verschillende vormen vloerbedekking

Raamdecoratie

Kokkelkoren levert alle soorten soorten raamdecoratie

Uw woning is uw thuis. Kokkelkoren.nl helpt u graag bij het vinden en creëren van uw eigen stijl. Dit doen wij op basis van een persoonlijk advies bij ons in de showroom of bij u op locatie. Samen bespreken we uw wensen, zoeken de juiste materialen en kleurstellingen en maken op basis hiervan een duidelijke en vrijblijvende offerte.

Kokkelkoren.nl

Stofferen, egaliseren en tapijt of harde vloeren leggen zijn letterlijk een vak apart. Al generaties lang is Kokkelkoren.nl gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaand maatwerk. Ambachtelijk opgeleide en ervaren werknemers egaliseren en leggen desgewenst met patronen, biezen en motieven.

Kokkelkoren voor de Woninginrichting

Kokkelkoren.nl is specialist op het gebied van harde vloerbedekkingen zoals marmoleum, en pvc. Maar ook voor zachte vloerbedekking en raambekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren alle bekende merken én ook nog eens voor een scherpe prijs! Bij ons vindt u sfeer, functionaliteit en vakmanschap op één adres. Om een indruk te krijgen van ons uitgebreide vloerenassortiment kunt u ook eerst een kijkje nemen in onze webshop www.devloerenreus.nl.

Ervaring die zich uitbetaalt

Door onze jarenlange ervaring in de woning- en projectinrichting weten wij als geen ander waar u op moet letten bij het maken van uw keuzes. Om langdurig plezier te hebben van uw vloer- of raambekleding is het gebruik van op elkaar afgestemde materialen van essentieel belang. Graag informeren wij u hierover tijdens een persoonlijk advies.

Werken op afspraak

Kokkelkoren.nl heeft een eigen team van professionele stoffeerders. Hierdoor zijn we flexibel inzetbaar en kunnen wij voor de uitvoering van het werk maximaal aan uw persoonlijke planning tegemoet komen. Samen met u bespreken we de voorbereidende werkzaamheden en geven we aan wie uw contactpersoon is tijdens de uitvoering van het werk. Zo behoudt u het overzicht en weet u precies waar u aan toe bent.

Voor elk budget

Kokkelkoren.nl is er voor iedereen en voor ieder budget. Wij hebben een divers en zeer ruim assortiment waardoor we iedereen een passend aanbod kunnen doen.

Neem direct contact met ons op voor een afspraak in onze showroom of bezoek onze speciale website voor particulieren, de PVC Specialist www.devloerenreus.nl om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden op het gebied van harde en zachte vloeren.

Impressies

Contact opnemen