Kokkelkoren voor kantoorinrichting

Klanten voelen zich welkom, werknemers ervaren een prettige werksfeer

Kantoormeubels

Van ergonomisch verantwoorde stoelen tot bureaus en kasten

Raamdecoratie

Brandvertragend en daarom uitstekend geschikt voor kantoorruimten

Harde Vloeren

Vakkundig leggen bepaalt het uiteindelijke perfecte resultaat!

Natuurlijk weten we allemaal dat een prettige werkomgeving leidt tot een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. En natuurlijk ziet u zelf ook wel dat het kantoor eens opgefrist en verbeterd zou moeten worden. Maar waar moet je beginnen?

Kokkelkoren.nl

Stofferen, egaliseren en tapijt of harde vloeren leggen zijn letterlijk een vak apart. Al generaties lang is Kokkelkoren.nl gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaand maatwerk. Ambachtelijk opgeleide en ervaren werknemers egaliseren en leggen desgewenst met patronen, biezen en motieven.

Kokkelkoren voor kantoorinrichting

De mensen die bij Kokkelkoren.nl werken nemen u het werk uit handen waar u eigenlijk geen tijd voor heeft. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en laat uw kantoorinrichting met een gerust hart aan ons over. Bestaande bouw of een nieuw te realiseren project, aanpassen van het huidige interieur of vanaf de bouwtekening werken naar de meest ideale situatie, het kan allemaal. Bij Kokkelkoren.nl.

Functionele raambekleding die ook nog eens heel mooi is, praktische vloeren die uw bedrijf de juiste uitstraling geven, prettig meubilair op precies de juiste plek opgesteld. Als het nodig blijkt bouwkundige aanpassingen te verrichten werken wij samen met gerenommeerde architecten en aannemers. Laat ons doen waar we goed in zijn dan kunt u verder met het werk waar u goed in bent, zonder zorgen. Wij houden rekening met de manier waarop de ruimte gebruikt wordt, het beschikbare budget en met uw werknemers die hier toch de hele dag zo goed mogelijk moeten kunnen functioneren.

Impressies

Contact opnemen