Specialiteiten2016-12-13T12:04:30+00:00

Kokkelkoren Specialiteiten

Stofferen, egaliseren en tapijt of harde vloeren leggen zijn letterlijk een vak apart. Al generaties lang is Kokkelkoren.nl gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaand maatwerk. Ambachtelijk opgeleide en ervaren werknemers egaliseren en leggen desgewenst met patronen, biezen en motieven.

Samenwerken aan kwaliteit
Samenwerking staat bij Kokkelkoren.nl hoog in het vaandel. Samen met architecten, ontwerpers en aannemers heeft ons familiebedrijf al vele projecten mogen realiseren.
Kokkelkoren.nl wordt door bekende leveranciers regelmatig gevraagd voor specifieke opdrachten bij eindklanten.

Kokkelkoren Projectinrichting - Specialiteiten
Het betreft vaak complexe werken waarbij de combinatie van hoge kwaliteit van werken en productkennis van belang is.

Klantgedreven innovatie
Op basis van klantbehoeften heeft Kokkelkoren.nl samen met leveranciers een formule gerealiseerd waardoor het mogelijk is om binnen 8 uur een ruimte van max. 50m2 te strippen, te egaliseren te voorzien van nieuwe harde vloerbedekking. Deze nieuwe formule wordt zeer gewaardeerd en veel toegepast in de horeca en zorginstellingen, want een leeg bed of kamer kost onze klant geld.

Vakkundig oog
De juiste inrichting vereist een vakkundig oog. Hoe komt de ruimte het beste tot zijn recht? Wat is de meest ideale opstelling van meubels? Welk soort vloer past het beste bij uw instellings- of bedrijfsvoering? Hoe maakt u maximaal gebruik van daglicht en verkrijgt u het beste (binnen)klimaat? Kokkelkoren.nl spreekt met u de wensen door en presenteert u aan de hand hiervan een architectonische tekening voor een mogelijke inrichting.